Ga naar de inhoud

eBooks, Foto’s kopen & Fotoshoots

Ook al ben ik amateur wil dat niet zeggen dat ik het niet prettig vind als anderen mijn werk zó mooi vinden dat ze wat willen kopen. 
Daarmee help je mij mijn fotografie uitrusting op orde te houden. 

Ik heb nog niet zo veel foto’s geselecteerd die ik goed genoeg vind voor de verkoop.

Losse foto’s

Wel heb ik een aantal foto’s af laten drukken voor bespreking op de clubavonden en/of exposities. Omdat ik deze niet allemaal thuis op kan hangen, ga ik deze binnenkort te koop aanbieden middels een nog in te richten “WebShop”.

Deze webshop is “in wording” en al wel functioneel maar nog niet goed genoeg om breed uit te promoten

eBooks

In die WebShop ga ik ook eBooks verkopen. Deze zullen door mij zei geschreven worden om te voorzien in een hoeft van het gebruik maken van mijn kennis. Ik vind het delen van mijn ervaring ontzettend leuk om te doen maar als ik dat voor iedereen individueel ga doen, dan kost me dat behoorlijk wat tijd die ik toch graag op een meer persoonlijke manier wil benutten.

Bedankt voor de interesse!


Werk aan de muur

Sommige van mijn foto’s heb ik aangeboden via “Werk aan de muur”. Wil je mijn foto’s bij jou aan de muur? Neem dan contact met me op of ga naar Mijn Shop op “Werk aan de muur”.
Je kunt de gewenste foto ook hieronder kiezen. Je wordt dan doorgestuurd naar de Werk aan de Muur site. Let er wel op dat de prijs hoort bij het genoemde voorbeeld en vermeldde afmetingen. Ik heb gekozen om Xpozer als medium weer te geven omdat ik daar een fan van ben. (Bijna) Alle foto’s die Ankie en ik thuis hebben hangen zijn afgedrukt als Xpozer, vandaar.

Je kunt dat altijd nog zelf veranderen in andere types of andere afmetingen!


Fotoshoots

Dat is echter wél anders voor de foto’s gemaakt tijdens FotoShoots (waarvoor ik gevraagd ben). Daar zijn vaak meerdere mensen bij betrokken en om het mezelf niet té moeilijk te maken met het verdelen / verkopen van deze foto’s gebruik ik daarvoor Oypo. 
Kwestie van Foto’s selecteren en via de Lightroom “plug-In” uploaden…… 

Oypo

Om mijn via Oypo aangeboden foto’s te bestellen ga je rechtstreeks naar deze pagina: http://oypo.nl/rvaneerd