Ga naar de inhoud

Diaporama’s

Soms is het ook leuk om foto’s samen te voegen tot een diaporama. Een diaporama is eigenlijk niets anders dan een serie (gerelateerd) foto’s die automatisch afgespeeld worden met mooie en passende muziek op de achtergrond.

Enkele van die diaporama’s heb ik samen gebracht op mijn eigen YouTube kanaal: https://youtube.com/c/RobvanEerd

Om je nu niet direct weer van mijn site af te sturen en aangezien ik nog niet zo heel veel van die diaporama’s heb gepubliceerd staan ze hieronder in (omgekeerd) chronologische volgorde.
Het. verdiend wel aanbeveling om deze in volledig scherm te kijken. Dan komen de foto’s beter tot hun recht en wordt je niet afgeleid door de rest.

Tijdens een sneeuwscooter safari op een vakantie naar Zweeds Samenland (Lapland) heb ik voor de tweede keer in mijn leven, het Noorderlicht mogen aanschouwen.
Onvoorstelbaar wat dat voor een impact op je achterlaat. Dat is zo’n imposant schouwspel van moeder natuur!
Omdat ik 25 jaar met veel plezier heb gedoken en daarbij diverse locaties heb bezocht en gefotografeerd wil ik als eerbetoon aan een mooie periode een blijvende herinnering achterlaten.
Ik zal nooit meer duiken maar kijk met plezier terug naar deze beelden om in gedachten de 25 mooie jaren nogmaals te beleven.
De beelden staan niet per sé in chronologische volgorde maar ik heb ze bij elkaar geplaatst op thema en locatie.
Veel plezier bij het kijken.
Deze AV-Serie is samengesteld uit foto’s die ik in de zomer van 2019 in het Noorse Fjorden gebied heb gemaakt.
Voor de achtergrond muziek (“We meet again” van het album “Believe”) heb ik officieel toestemming van de artiesten “2002”!